Hilton

Øvrige hoteller

Opprettet: tor 05.05.2022 17:23 av Runar Kvernen

Det blir neppe sold out på Best Western i Hanley, slik det kunne bli på Tollgate. Dermed blir det akutte behovet for alternative hoteller mindre. Men, det kan jo være at man ønsker variasjon, eller har egne preferanser.

Det er alternativer, som vi vet. North Stafford ved jernbanestasjonen oser jo av forloren storhet, plasseringen er jo utmerket for travelling fans. Men, og det er noen men…:  Kjeden Britannia Hotels blir år etter år «kåret» til den mest skranglete hotellkjeden i England. Hotellene har god plassering, men vedlikeholdsbudsjettene er minimale, og servicen sjelden god. Alt dette stemmer for North Stafford. Nesten en opplevelse i seg selv…

Dersom man prioriterer nærhet til bet365 Stadium, er fortsatt Holiday Inn Express et helt ok alternativ. Og I Hanley ligger Premier Inn, noe oppgradert sammenlignet med en del annet. Det er også et nytt hotell i Hanley, Hilton Garden Inn (bildet). Stoke City FC har valgt dette som sin samarbeidspartner, men klubben har jo sine behov og standarder. Og så var det dette med stil og pris da. Travelodge Trentham anbefales av kjente i området, hyggelig og i rolige omgivelser.

Så har det blitt flere guest houses, apartments, suites og rooms for rent. Det er mulig å søke opp dette også.  

Kort sagt – det blir en løsning.