PN feb

På vei ut til folket i bygd og by…

Opprettet: man 23.01.2023 16:48 av Runar Kvernen

Potters News er i ferd med å forlate Printeriet. I løpet av ganske kort tid vil medlemsbladet være å finne i postkasser over det ganske land. Litt avhengig av noe desimert post ombæring i Kongeriket. 
Nå gjelder det å sikre førebuingar: Overvåkning av postmottak, innkjøp av nødvendig tilbehør – og rydde plass i hverdagen.

Denne utgaven av PN har en noe presset Alex Neil på fronten, og på siste side hedrer vi en ikonisk helt. Så er det solide innslag av supportere på tur. Til Stoke-on-Trent, selvsagt, høstens fellestur inkludert. Ikke alle turer gikk helt etter planen… Men også turer til London, tur all over the place - og besøk og fotballturnering i Burnley (!). Og en pilegrimstur uendelige mange mil i Nord-Spania. Akkurat!

Videre er det et solid blikk på Status Stoke – samletittelen er vel en klubb uten retning. Og hva bør skje. Kanskje kan en lignende status være noe bedre i sommerens utgave. 4-0 over Reading var i hvert fall etterlengtet.

Ellers er det et blikk på fotballskolene, og en rapport om hvordan norske miljøer enkelt kan sjekke ut muligheten. Groundhopper er i bevegelse, og storstilt keramikkfestival er nok en gang på trappene i The Potteries. Mange øvrige saker dukker opp på sidene, sum total litt av hvert

Det er altså bare å tune inn mot et ny utgave av Potters News. Forhåpentlig til berikelse og glede.