Personvern

Opprettet: fre 04.06.2021 14:20 av Fortunaweb AS

Stoke.no benytter informasjonskapsler (cookies) om besøkende gjennom verktøyet Google Analytics. Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du går inn på en nettside. Vi bruker informasjonskapslene i forbedrings- og markedsføringsøyemed, og ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

Vi bruker Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere i USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Det kan imidlertid bety at en del av nettstedene du besøker ikke lenger fungerer som de skal.

Dersom du fyller ut opplysninger i et skjema for å gjøre en henvendelse vil de opplysningene du oppgir bli lagret hos oss. Disse opplysningene brukes til å behandle henvendelsen din. Vi deler ikke disse opplysningene med noen tredjepart.

Når du bruker stoke.no aksepterer du at opplysningene dine blir brukt i samsvar med disse retningslinjene.