Preston - Stoke 1-1. Mange sjanser, men poengdeling

Opprettet: tir 28.09.2021 23:50 av Rune Øyen

Det ble nesten som forventet uavgjort i kveldens kamp på Deepdale. Sist vi vant der var i samme oppgjør i fjor der vi vant 1-0. Stoke var best i kveldens kamp med mye ball og flere sjanser. 21-9 i skudd på mål skulle tilsi seier. Mange fans på sosiale media frustrerte over manglende uttelling; «That was a terribly managed game. Considering the fact that they should be 4-0 up after 30min. Sloppy." Kan være litt enig i den uttalelsen der!

Likevell, Tymon fremsto som vår beste, og jeg lurer litt på om Sawyers er presis nok i sitt spill og innehar de kvalitetene som trengs, bør han benkes i neste kamp? Ellers var Powell, Vrancic og Thompson sterke med en forsvarsrekke som også bet fra seg. To gule for Wilmot og Ostigard viste at gutta gav ikke ved dørene, og det er bra.

Uavgjort i vanskelige bortekamper og seier i hjemmekampene fremover kan være det som skal til for å holde oss i øverste del av tabellen. Men i neste kamp hjemme mot WBA på fredag må sjansene sitte, vi kan ikke forvente like mange da.

 

Photo: Stoke City, The Sentinel