Ricardo's

Program og påmelding til fellesturen

Opprettet: ons 15.03.2023 20:16 av Runar Kvernen

Supporterklubben har over noe tid jobbet med program og opplegg rundt fellesturen til siste hjemmekamp – lørdag 29. april mot QPR. Nå er mye på plass – og ved denne anledningen ønsker vi en intern påmelding – for å lage et best mulig tilbud.

Vi håper flest mulig er på plass tidlig fredag kveld – for det er da det braker løs.

Fredag kveld blir det fellessamling på den nye stadionpuben – Ricardo’s. Gamle Delilah’s er historie – dette er mye bedre. Og en fin anledning for flere norske fans til å gjøre seg kjent med det nye konseptet.

Husk engelsk tid – hele helga… Kick off fredag klokken 18.00 – sammen med en del engelske fans. Besøk av spillere fra klubbens tid i Premier League – her vil det være gode muligheter for bilder og signaturer.

På bildet over ser vi Ricardo Fuller himself tappe den første pinten under åpningen av puben. La det være en inspirasjon… Servering av både drikke og noe mat blir det, for alle som deltar. Dette kan bli en uforglemmelig kveld!

Fellestur

Lørdag formiddag starter vi med frokost – det er en viktig øvelse på tur. Deretter build up på Lambourne Inn i Blurton  fra kl 12.00.  Her er det gangavstand (ca 20 – 25 min) til stadion. Eller en rask drosjetur, flere kan jo gå sammen om det.  

Match QPR - kick off er 15.00. Etter kampen, og noe kø med busser og det hele, treffes vi i Hanley for videre utforsking av hva området har å by på, og det er jo litt forskjellig. Kanskje rundt 18.30 - 19.00 vil være naturlig, det tar litt tid etter match. Mange har booket inn på Hilton Garden Inn, som jo ligger i Hanley. Eller om du bor andre steder – du er hjertelig velkommen til å være med på opplegget hele helga. En liten matbit etter match vil sikkert passe da, vi finner ut av det underveis. Avtaler kan gjøres ikke minst under build up på Lambourne.

Reiser og pris og sånn. Det har vært litt bekymring hos noen for kostbare flybilletter, streiker og greier - men en rask sjekk nå viser at det er mulig å komme seg over, uten ekstra forbrukslån. Det er jo press på Manchester – men ikke helt natta heller. Og det er alltid mulig å reise om London, og ta toget nordover. NB! Sjekk eventuelle streikedager hos togselskapene.  Et godt grep er å vurdere litt andre reisedager enn fredag – søndag, hvis mulig. 

Påmelding: For å få en oversikt over hvor mange som har lyst til å bli med er det fint hvis dere kan melde dere på ved å sende meg en mail med navn, antall osv. Da blir det litt lettere å planlegge, spesielt event fredags kveld. Så meld deg/dere på – helst så snart som mulig – men også om du booker tur når det nærmer seg.

Har du spørsmål/innspill – ta kontakt om det også.

Send mail til: psj@usbl.no

Vi ses i vakre Stoke-on-Trent!

Chair Pål 

Euston

Foto: Stoke City FC//Pixabay//Runar Kvernen