Sesongen avsluttes – og takk for det

Sesongen avsluttes – og takk for det

Opprettet: søn 02.05.2021 14:24 av Runar Kvernen

Stoke City tar turen til sørkysten, og Bournemouth. Siste serierunde går lørdag, og takk for det. En lang nedtur er ved veis ende, uavhengig av denne kampen. Nå er det bekymring, og noe håp…

Frem mot de siste serierundene levde en liten ambisjon om en sterk finish, selv om push for Playoff forsvant for ganske lenge siden. Stoke har levert en forferdelig rekke i andre halvdel av sesongen, inkludert siste hjemmekamp mot QPR. Highlights er så kortfattet som tre-fire lysbilder via fremviser av gammelt format.

Stoke havner ut som i fjor, midt på tabellen. Da var det som vi vet en redningsaksjon, som lyktes godt. Og som skapte optimisme. Oppfølgeren er en skuffelse for alle involverte. Og det er ikke bare å glemme dette heller, selv om blikket rettes mot sommeren og ny sesong til høsten. Det er skapt en usikkerhet rundt klubben og O’Neills prosjekt, selv om det er åpenbare forklaringer og utfordringer i ryddeprosjektet. Håpet lever, men det gjør også mange spørsmål. 

Vi kommer tilbake til alt dette, i alle kanaler.  

AFC Bournemouth – Stoke City. Serierunde 46, lørdag. Kick off 13.30 norsk tid, felles for alle kamper i Championship. Kampen streames i klubbkanalen, for motiverte fans all over the globe. Ellers er det oppdateringer i Match Center, som vi vet. 

Vi lar akkurat denne være med det.    

Runar Kvernen  

Foto: Pixabay