Brown

Siste bortekamp blir intense saker

Opprettet: tor 28.04.2022 20:25 av Runar Kvernen

Stoke City tar turen nordøstover lørdag. Middlesbrough vant 2-0 over Cardiff midtuke, og ligger på 7. plass to serierunder før slutt, to poeng bak Sheffield United. Playoff i potten for vertene, mens Stoke spiller for fansen og tro på neste sesong.  Det er duket for et tett oppgjør, hvor alt kan skje.

Nå har jo Stoke snublet mot svakere motstand, men levert en knallrekke mot topplag. Denne matchen er definitivt mot topp motstand, og dermed kan vi kanskje forvente nok en bra prestasjon fra O’Neills menn. Eller, det blir vel heller Dean Holden  og Rory Delap på sidelinjen også ved denne anledning. O’Neill er i bedring etter hofteoperasjonen, og skal ha vært innom på Clayton. Han planlegger tur, men det blir trolig tribunen.

Chris Wilders mannskap er nær ved å kapre en plass i Playoff, men må nok vinne de to siste for å være med i racet. De må komme seg foran Sheffield United, og rett bak jager Blackburn og Millwall. Så spørs det hvordan dette vil prege matchen lørdag, den vil nok bli mer åpen med et hjemmelag som angriper. Noe Stoke har mestret bedre enn lag som ligger lavt. Jacob Brown er on fire, kan det bli mer...?

Middlesbrough – Stoke City, lørdag, kick off 16.00. Kampen ligger ute i menyen for stream subscriptions, bare å logge på når det nærmer seg. Oppdateringer for free via Match Centre, som alltid.

NB! Ved denne anledning blir det vanskelige forhold på Tordenskiold, grunnet fest og oppkjøring til cupfinalen på Ullevaal dagen etterpå. Moldes supportere inntar stedet i hopetall. Stoke vises dog på en skjerm innerst i hjørnet. Det kan være en vurdering å finne din egen  løsning akkurat ved denne anledning.

Foto. Stoke City Sentinel