Bursik

SISTE: Enda høyere aktivitet på lasarettet

Opprettet: søn 21.11.2021 13:33 av Runar Kvernen

Da er vi der igjen. Det er økende aktivitet på lasarettet nede på Clayton. Souttar kjenner vi til, det blir langvarig Joe Bursik plukket opp alvorlig trøbbel på landslagssamling, det er en muskelskade som holder ham ute til godt over nyttår. Kanskje 12 uker…Og det er mer.

Nick Powell er på rehab med et brudd. Nå har han også testet positivt for Covid-19, ti dager isolasjon uten opptrening. Jordan Thompson måtte stå over mot Peterborough, og nå kommer kampene tett. Her blir det flere kamper, kneet skrangler. Håpet er at han ikke er altfor lenge ute, for Stoke trenger hans kapasitet på midtbanen. Tymon måtte ut lørdag, smellene kommer,. Og det å hive folk innpå ved første anledning kan bare gjøre vondt verre. Clucas og Sima er heller ikke aktuelle i nærmeste fremtid, det har de ikek vært på lenge. Det er i overkant mange ute.  

Heldigvis er det noen som kommer ut av svingdørene også: Tyrese Campbell, han er på gang. Morgan Fox kom inn for Tymon, måtte han tåle dette nå, etter mange setbacks. Duhaney kan være et alternativ for Smith, og han var også på benken sist. og Fletcher - han spilte nesten hele kampen! Doughty er skadeplaget, men skal være i stand til å bidra nå.  

Enn så lenge har Stoke dekning, Davies hoppet inn mellom stengene, og det er ingen krise ellers heller. Men, et varsel: Skadene kommer, og det gjelder å få noen ut av lasarettet også. Og kortene, ja de tikker på, Fem gule og ett tullete rødt lørdag. Så kommer soning... Det kan være at U23 må bidra noe på kort sikt. 

Avgjørende fase av sesongen - Stoke må nok ut i markedet i januar.