fellestur

SISTE: Programmet for fellesturen

Opprettet: man 02.05.2022 15:34 av Runar Kvernen

Det drar seg til, info og tips om matchbilletter og transport er formidlet. Og her er selve programmet for fellesturen til Stoke, og sesongens siste hjemmekamp.

Det er jo ulike ankomsttider, reiseruter og hoteller, Tollgate er fullbooket. Varighet på oppholdet varierer, og returdatoer det samme. Og så er det sikkert noen individuelle planer, men uansett: Alle norske fans som er i vakre Stoke-on-Trent i og rundt helga 6. – 8. mai er invitert til et program som nå er avklart.

Fredag kveld 6. mai. Event fra 18.30. Det legges utenfor Tollgate, nærmere bestemt til en liten perle som har blitt oppdaget: Nabolagspuben The Lambourne Inn i Magdalen Street, noen små minutter i gåavstand fra Tollgate. Stedet søkes enkelt opp på nett/face. Triumfen fra ’72 skal markeres, Legends er på gang. Så kan det være at det også dukker opp noen profiler fra nyere tid. Velkjente Steve «The Voice» Buxton er seremonimester, det er sjelden feil. Det er også ventet noen locals og øvrige personer tilknyttet klubben. Det kan også bli en cover charge eller en innsamling til SCOBA, det vil vise seg. 

Pre match lørdag 7. mai. Kick off på stadion mot Coventry er NB! – 12.30 pm – engelsk tid. Mange ønsker å være på stadion en time før, en halvtime er minimum. Og da blir det knapt med tid fra frokost til transport og tur/retur felles build up. Nå bor jo fansen litt forskjellige steder, og det går jo an å samles i mindre grupper både her og der. Husk at trafikken tetter seg mer og mer. Men, det blir da en felles build up pre match, også dette på The Lambourne Inn fra 10 am. Så kan man gå opp til stadion, det tar nok en drøy halvtime – og/eller man kan bestille noen taxier. Tips: Det kan bli rimelig fullt, spesielt nærmere kampstart, både på Delilahs og Harvester.

Supporterklubben i fokus: Den norske supporterklubben skal overrekke prisen for Årets spiller til Josh Tymon. Kjøreplanen her kan bli after match. Men i tillegg er representanter for SCSBN invitert ut på matta i pausen, en tribute to travelling fans. Noe å få med seg!

After match: Tidlig kampstart = tidlig kampslutt. mulig å runde av med et glass eller to på nevnte steder på/ved stadion rett i etterkant, men spesielt Harvester kan bli pakket også after match. Og så blir det vel retur til der man bor, kanskje for å slappe av litt, skifte og rette blikket mot neste mulighet…

Det inviteres til et treff fra 18.00 på puben Reginald Mitchell i Hanley. Den er stor nok for et innrykk, inkludert (ok) matservering, og har rimelig øl. Da har man et treffpunkt der, og så er det jo mulig å oppsøke flere steder i området, hvis man ønsker det.

Søndag er det jo avreise for mange, mens noen har en dag ekstra. Da blir det individuelle løsninger på alle områder.

Supporterklubben håper og tror på en etterlengtet og flott helg i Stoke. Gooaarn!

Foto: Stoke City FC/PA