billetter

SISTE: Sesongkort og bortebilletter

Opprettet: fre 15.10.2021 15:28 av Runar Kvernen

Noen norske fans er i gang med turer til evig vakre Stoke-on-Trent. Fortsatt litt styr og sjekkpunkter i England, men fullt mulig å nå reise over for å se kamp. Her er siste oppdatering om sesongkort og bortebilletter.

Sesongkortene er nå kommet frem, nærmere bestemt til Tollgate. Som tidligere har supporterklubben fire stk, på Boothen End! Du kan melde din interesse, og så er det inntil videre førstemann til osv – pågangen er ikke massiv. Så får vi se om det er behov for å sortere køen etter hvert. Men medlemmer kan altså bestille og bruke sesongkortene gratis. Reisefølge uten medlemskap betaler en avgift på 250,- pr kort.  Du kan melde interesse og gjøre avtale via mail: billetter@stoke.no

Når det gjelder bortebilletter så må du inntil videre melde din interesse til Ticket Office hos Stoke City FC. Tidligere ordning med booking via den norske supporterklubben er ikke i gang igjen, dette vil styre og stell komme tilbake til. Det er økende interesse for borteturer fra fansen i Stoke, så det lønner seg nok å være tidlig ute.  Du må gjerne rapportere tilbake til supporterklubben på hvordan dette fungerer – men prøv ut klubbens system nå fremover. Her er linken til Ticket Office.  

Foto: Stoke City Sentinel