Gras

Sjekk fra Norsk Tipping: 35.157,-

Opprettet: man 10.01.2022 13:59 av Runar Kvernen

Da har supporterklubben mottatt en innbetaling for 2021 fra det statlige spillselskapet på Hamar. Det handler om Grasrotandelen, altså inntektene fra de som har valgt SCSBN som sin mottaker.

68 haket av Branch Norway i løpet av fjoråret. Og det medførte da småpene 35.157 kroner inn til supporterklubben. Grytidlig på nyåret tikket giver nummer 69 inn, her siger det på.  

- - Dette er helt fantastisk for oss. Disse midlene bruker vi til beste for medlemmene, på mange ulike måter. Blant annet gratis sesongkort på Boothen End. Så er det leit at pandemirestriksjoner har begrenset reiseaktiviteten, men dette vil jo løsne etter hvert, sier Vice Chair og økonomiansvarlig Svein Nilsen.

Han håper på enda flere grasrotgivere i 2022.

- Vi har et ambisiøst mål om å runde hele 100 givere. Det vil kunne gi oss ytterligere og stabile inntekter, uten enorm innsats fra vår side. Det er et mål å ha solid økonomi, noe vi har. Også slik at vi kan utvikle supporterklubben videre, gi gode medlemstilbud og holde prisene for medlemskap på det nivået vi har i dag.

Lenger nede på siden kan du lese mer om selve ordningen, og hvordan du kan bli grasrotgiver. Mange har ikke valgt noen mottaker, kanskje du er en av dem…?

Foto: Pixabay