Purring

SJEKK: Purremail faktura...!

Opprettet: tir 02.08.2022 08:45 av Runar Kvernen

Supporterklubben sendte ut kontingenten for 2022/23 siste uka i juni, etter at terminlisten ble offentliggjort. Første purring er nå ute. 

Nytt av året: Nå kan du også betale via VIPPS!

Vi legger til rette for at du tidlig kan fornye og få orden på medlemskapet – så er du klar for innsats og deltagelse på ethvert nivå! Ny hotellavtale, restart og nye ordninger knyttet til matchbilletter, sesongkort er på tilbud - og aktiviteter og turer coming up. Og husk at Potters News forutsetter medlemskap i SCSBN.

Sjekk gjerne menypunktene her på nettsiden, der ligger det oppdatert info om avtaler, men også tips og råd om reiser og opphold i vakre Stoke-on-Trent.

Ta en sjekk på mailkonto. Giro og betalingsinfo sendes ut via vår partner Rubics – bruk denne og følg bruksanvisningen.  Opptre resolutt! Hvis du ikke mottar mail, eller har spørsmål:

Send mail til medlem@stoke.no.

HUSK: Vi trenger at du oppdaterer din mailadresse, og postadresse. Ellers kommer ikke meldinger – og Potters News – til en innboks eller postboks nær deg… Bruk medlemsmailen, eller mulighetene i medlemssystemet som etter hvert vil bli formidlet.  

Vi kjører på!

Terje Prestegård

Medlemsansvarlig, SCSBN

Foto: Pixabay