Sommerpause på web og face

Opprettet: man 20.06.2022 11:01 av Runar Kvernen

Vi dundrer inn i sommerferien. I år blir det en  sommerpause både her på stoke.no, og på supporterklubbens side på facebook. Så er vi tilbake for fullt nærmere seriestart, med oppdateringer og blikket rettet fremover.

Etter fremleggelsen av terminlisten 23. juni, og en drøy måned freomver, henvises norske fans til å følge Stoke City FCs aktiviteter på stokecityfc.com, og klubbens facebookside. Stoke City Sentinel er som alltid også på ballen, både på face og nett. Det handler om pre season, spillere inn og ut, pluss øvrige nyheter i og rundt klubben. bet365 pusses opp i betydelig grad, for eksempel. Rekordtidlig kick off, og spenning knyttet til kommende sesong. Og trekning i Carabao, som ruller i gang andre uka i august. Mye å følge med på!

Kontingenten sendes ut i slutten av juni, sjekk mail og tilhørende veiledninger.

Her på websiden vil det ligge saker av betydning for kommende sesong. Ny hotellavtale, ordning med matchbilletter og sesongkort, reisetips og pick up service, puber og spisesteder, kort sagt. Alle faste menypunkter er oppdatert, så her ligger det til rette for gode forberedelser.

På Stoke Norways facebook side  vil det også bli roligere, uten heftig nyhetsposting fra admin. Men det vil bli satt opp en felles sommertråd hvor fans kan kommentere og gi reaksjoner på løpende begivenheter. Også på face vil siden aktiveres for fullt når det nærmer seg første hjemmekamp i Championship.

Forum er brukerstyrt, så her er det opp til iherdige brukere å kaste lys over løpende begivenheter…

Det er krevende å holde alle kanaler åpne i sommerferien, med ulike reiseplaner, vikarer og det hele.  Fremfor litt her og der tar vi derfor en pause, så vet alle hva de kan forvente, og hvor man skal følge med. Og så er vi tilbake når det drar seg til.

God sommer – Gooaarn!

Runar Kvernen

Fredrikke Wongraven

Foto: Pixabay