Souttar leder - du avgjør!

Souttar leder - du avgjør!

Opprettet: man 03.05.2021 20:20 av Runar Kvernen

Stor opplsutning om kåringen. Stemmene hagler inn på Polling station. Det ser ut til å bli Harry Souttar eller Nick Powell. De leder soleklart, med Souttar helt på topp. Du kan fortsatt stemme!

Sesongen har gått i bølger. Men, supporterklubben kårer selvsagt Årets spiller. En tradisjon, med mye engasjement og klare meninger. Hvem har stått frem som den beste all over, slik du ser det? Delta i avstemningen under spørsmålet i høyre kolonne her på nettsiden.

Prisene for tidligere år har blitt utdelt på stadion i Stoke, sist sesong måtte vi sende den. Prisen nådde frem, etter noe trøbbel i Coventry og på det lokale postkontoret i Stoke-on-Trent. Men vi fikk bildet av Joe Allen med den norske utmerkelsen – til slutt. Også ved denne anledning skal vi på en eller annen måte få prisen helt frem, til den som norske fans stemmer frem. Og det skal vi vite, spillerne liker dette – og verdsetter priser av denne typen. Det bidrar også til å markere fansen i Norge, og supporterklubben.

Opplegget i år er som følger: Supporterklubben har laget en shortlist over aktuelle kandidater.  Det er for det første noe med hvor mye den enkelte har spilt og markert seg. Og, spillere som har vært lenge ute med skade, som Tyrese Campbell og Nathan Collins, er ikke på denne listen. Joe Allen kom tilbake – og forsvant igjen, og faller da også ut av årets kåring. Adam Davies startet og avslutter sesongen, han er med. Du avgir stemme ved å klikke deg inn på på spørsmålet i høyre spalte her på nettsiden. Er du dundrende uenig i shortlistede kandidater, så finnes det et valg for det også.

Avstemningen er åpen – og varer frem til og med siste seriekamp 8. mai.

Du kan følge oppslutningen om de ulke kandidatene underveis – og sluttresultatet vil være det som fremkommer søndag morgen 9. mai. Vi sammenfatter likevel i  egen sak på nett og face.

Så er det teknisk mulig, hvis man går inn for det, å avgi mer enn en stemme hvis du dribler med Ip-adresser og nettlesere, men  vi stoler på at fansen jevnt over praktiserer one vote. Vi får trolig et tydelig utslag. Blir det jevnt, javel – så blir det slik.  

Vi sparer en del arbeid og tid på dette, også for den enkelte deltaker, sammenlignet med innsending av mail og greier. Vi kjører på.

Moderne og digital Polling station. Vote – vote!