Souttar

Status Big Man Souttar

Opprettet: lør 17.09.2022 10:41 av Runar Kvernen

Harry Souttar skal nærme seg status tilbake i full trening. Det fremkommer etter meldinger fra Australias landslagsledelse, som gjerne vil ha ham med i troppen til VM som starter i november.

Stoke City har også antydet progresjon, og at rehab går etter planen. Denne skribent er noe skeptisk til dette med å forsere inn mot landslaget. Korsbånd er serious shit, med en lang vei tilbake. Trening full skala kan visstnok iverksettes fra oktober, og superenkel forskning viser at da blir det knapt med tid frem mot november.

Spørsmålet er om Souttar heller skulle kommet i trening nå, og tatt sikte på å nærme seg troppen i klubben på nyåret. Sakte fremgang og solid opptrening. Ellers er sjansen for setbacks mye større, og da kan dette bli en ytterligere tung vei for Big Man.

Og så er det trolig klokt å være litt tålmodig, også som supporter. Han skadet seg i en landskamp i november i fjor, er han tilbake og på vei mot tidligere nivå utover i 2023 så vil det være mer enn forventet. Egentlig.

Når vi ser hvor tøffe matcher det er, bedre med litt tålmodighet, selv om en ung og ambisiøs spiller selvsagt vil tilbake så raskt som mulig.

Foto: Stoke City FC