Stoke - Barnsley 1-1, sjansebonanza, kaos og drama

Opprettet: tor 16.09.2021 08:00 av Svein Moen

Sjansebonanza for Stoke i en kamp med kaos, rødt kort og drama på Bet365 i onsdagens kveldskamp. 

Poeng deling i en actionfylt kamp med mange Stokesjanser, et noe ufortjent Stoke straffespart, en god bortekeeper og utvisninger både på og utenfor banen. Stoke leverte en god kamp der spillerne viste mye vilje og kjempet om hver ball. Kampen bølget litt frem og tilbake i starten, men Stoke tok ledelsen 1-0 etter ca 15.min etter et flott løp og innlegg fra Joe Allen som Surridge satte i mål.

Men fortsatt syndes det bakover, der Joe Allen er unødig hard i en duell som gir Barnsley frispark i farlig posisjon, som bli satt kontant i mål etter ca.38 min, en flott scoring var det.

Stoke fikk et kanskje billig straffespark ide t 45 minutt, men som Vrancic misset på etter en dårlig plassering midt på keeper.

2.omg ble fartsfylt og underholdene med høyt tempo der Stoke hadde masse sjanser og burde avgjort kampen. En utvisning på Smith i det 85.mn gjorde at Stoke avsluttet med 10 mann, og kampen ebbet ut med 1-1 som nok Barnsley var mest fornøyd med.

Alt i alt en kamp Stoke burde vunnet etter spillet og antall sjanser skapt. 60-40 i ballinehav, og 5-1 i store sjanser. Men Stoke holder seg oppe blant topp seks i Championship, og vi ser frem til kampen mot Derby på lørdag.

Skrevet av Rune Øyen

Photo: Stoke City, The Sentinel