Stoke – Brentford, 1-2 og ute av Carabao cup. Nå er det fokus på serien!

Opprettet: ons 27.10.2021 23:05 av Rune Øyen

Stoke stilte med følgende mannskap til denne cup kampen:

Bursik i mål, med Østigard, Souttar og Wilmot bak, Duhaney, Sawyers, Thompson, Tymon og Doughty på midten, og Fletcher og Campell på topp. Flere unggutter på laget for denne kampen som er bra for å gi de matching.

Åpningen på kampen ble som forventet med et press fra gjestene. Likevel ingen store sjanser for Brentford. Brentford var likevel det skarpeste laget og holdt generelt høyere tempo. En corner til bortelaget etter 22.min førte til scoring for Brentford, som ble doblet etter 40.min. Stoke klarte ikke å løfte seg og få tempo på ballen, og kom egentlig ikke til noen store sjanser i 1.omg.

2.omg startet med et lite Brentfordpress, men Stoke kjempet seg inn i kampen og etter tre cornere på rad scoret Sawyers etter 57.min på en retur ut i feltet med et flott skudd på halvvolley fra 16 meter. Scoringen gav Stoke en "boost» og førte til mere tempo og flere sjanser for våre gutter. Stoke førte store deler av av 2.omg og var nære på utligning. 

Det ble lagt til 5.min noe Stoke ikke klarte å utnytte, noe som sender våre gutter ut av Carabao cup for denne gang. Positiv «take away» fra kampen var en god 2.omgang der vi hadde bra tempo, skapte sjanser og et fint mål.

Nå er det bare å sette søkelys på serien og omsette det positive fra denne kampen til noe godt til lørdagens kamp hjemme på Bet365 mot Cardiff.

Foto: Stoke City/ Getty Images