Stoke City grasrot øker på

Stoke City grasrot øker på

Opprettet: lør 15.05.2021 17:57 av Runar Kvernen

For en stund siden offentliggjorde supporterklubben at den var godkjent som mottaker av Grasrotmidler. Responsen var positiv. Det vises også ved at 55 personer så langt har haket av SCSBN.

Supporterklubbens tilbud ligger der, og så får vi se om enda noen flere velger denne muligheten etter hvert. Dette vil være et fint og viktig pluss. Det tikker inn sakte men sikkert.

Ordningen fra Norsk Tipping gir som kjent lag og foreninger støtte til sin aktivitet, uten ekstra kostnader for giver. SCSBN er registrert i Frivllighetsregisteret i Brønnøysund, det er en forutsetning. Og så må foreningen ha en viss lokal og regional virksomhet, og det har jo den norske supporterklubben. Nå er alle formaliteter i orden, og du kan enkelt velge Stoke City Supporters Branch Norway som din grasrotmottaker. Spiller du hos Norsk Tipping går som hovedregel 7 prosent av din innsats tilbake til den foreningen du har valgt, med noen variasjoner. Null ekstra kostnader for den enkelte, statsmonopolet spanderer! Og eventuelle premier stiller i sin helhet utenfor konkurranse, ingen inngripen…

Supporterklubben vet jo at mange medlemmer og fans har lokale klubber og andre foreninger som sin valgte mottaker. Det har vi stor respekt for. Men dette er da et tilbud, en mulighet, som du også kan benytte deg av. Noen liker å fordele sin giverinnsats i ulike perioder, det er også et alternativ. Og dessuten: Det skal være ca 1/3 av de registrerte spillerne hos Norsk Tipping som ikke har koblet seg på en mottaker, kanskje du er en av dem?

Grasrot øker på

Supporterklubben legger vekt på å drifte solid, også økonomisk. Ekstra inntekter vil komme godt med. For eksempel til utvikling av våre kanaler og aktiviteter for medlemmene i Norge, - og England når det åpner opp igjen.

Logg deg inn på Norsk Tipping - Grasrotandelen - Stoke City Supporters Branch Norway

Klikk på knappen «Tilknytt», og så er du i gang.  Du kan også følge utviklingen ved å søke opp supporterklubben i oversikten samme sted.  

Grasrot - nå også for Stokies!

Styret i SCSBN