Stoke – Hull 2-0, Hull ble ingen hindring, men…uansett tre viktige poeng!

Opprettet: tor 23.09.2021 20:36 av Rune Øyen

Ja, jeg fant ikke på noe mere fengende i overskriften. Tre viktige poeng i en kamp der vi varierte i prestasjonene, både som lag og enkeltspillere. Men målene kom etter gode enkeltprestasjoner.

Hverken vår egen Ostigard eller Surridge startet denne kampen, litt overraskende etter de gode prestasjonene de foregående kampene. Men vi må vel bare stole på MON og hans kampplaner, da det er flere viktige kamper kommende uke.

Første omgang startet som en litt traurig forestilling der vi stampet mot et godt organisert Hull. Ingen av lagene kom til de helt store sjansene. Vår beste i dag «Supermario» Vrancic gav oss likevel en flott scoring etter en fin dribleserie etter 35 min.

Andre omgang startet mere friskt og Stoke fremsto mere slik vi har likt å se de denne sesongen, aggressive, tettere mellom lagdelene og enkeltspillere som tar ansvar. Det førte til flere sjanser. Hull måtte ty til tøffere spill. Et vakkert frispark direkte i «kassa» fra Powell etter 58 min var avgjørende. Stoke fremstod sikre og hadde god kontroll på resten av kampen. Hull var ikke veldig farlige, og det lille som kom tok Davis seg av.

Vi savnet likevel noe av det Stoke leverte i cup kampen mot Watford sist uke der vi vant 3-1. Vi må nok være på det nivået igjen når vi neste uke møter Preston borte, og WBA hjemme.

Foto: Stoke City Sentinel