Stoke – Preston 1-2. Stagnasjon, og hva nå MON?

Opprettet: man 03.01.2022 18:25 av Rune Øyen

Laget som startet mot Preston mandag 3.januar: Davies, Wilmot, Batth, Chester, Allen ©, Clucas, Vrancic, Ince, Fletcher og Campell.

Dessverre ikke så mange positive inntrykk fra denne kampen heller!

Det ble nok et hjemmetap for Stoke denne mandags kvelden. Laget virker nå helt uten energi og ser ut å jobbe for halv maskin. Stiller også spørsmål om hvor entusiasmen fra manager MoN er blitt av. Han virker helt tafatt på sidelinjen.

En første omgang som var til å sovne av, gav en vekker når Wilmot scoret et vakkert mål på langskudd i start av andre omgang. Optimismen var til å ta og føle på, men gikk raskt over når Preston utlignet etter 59.min. Stoke klarte ikke å svare og når markeringene igjen glipper i forsvar så tar Preston ledelsen i det 81.min, og vinner til slutt fortjent.

Stoke fremstår som et tafatt lag som mangler struktur og en god spilleplan. Kvaliteten må heves mange hakk for igjen å kunne kjempe om play-off plassene.

MoN har mye å jobbe med fremover, og han må få skikk på den svake organiseringen.

Neste kamp er FA Cup runde 3, søndag 9.januar hjemme på Bet365 mot Leyton Orient som pr nå ligger på 10.pl i nivå 4 (League two).

Foto: Soke city Sentinel/ James Williamson - AMA/Getty Images