Stoke – WBA, 1-0. En deilig arbeidsseier

Opprettet: ons 29.09.2021 21:45 av Rune Øyen

Ingenting er klin kokos umulig i denne ligaen, og så deilig å vinne denne kampen!

Det ble en jevn batalje mellom Stoke og WBA i kveldens kamp på Bet 365 der vi påførte WBA sesongens første tap!  Kampen ble litt som forventet ganske jevn, der begge lag ville vinne, men heller ikke risikere for mye fremover. Stoke ble nok snytt for en scoring gjennom et selvmål 35 min ut i 1.omg, men en tvilsom dommer annullerte målet pga en noe underlig frisparksituasjon i forkant! Alt i alt er Stoke best i 1.omg, selv med få sjanser til begge lag.

Stoke åpnet 2.omg friskt, der Vrancic leverer et godt frispark etter 47.min med en treff i tverrliggeren.

Vi får noen enkelt sjanser, men uten at det fører til noen målsjanser. En litt enkel idømt straffe i det 70.min setter Surridge rett på keeper. En regel sier vel at den som blir felt ikke bør ta straffen!

Men etter 79.min får vi mål med vår aller kjære Nick Powell som lobber et pent innlegg inn i mål. Derfra og ut var det godt å se et kollektiv Stoke som kjempet og sørget for at vi påførte WBA sesongens første tap. Forsvaret vårt fremstår som solid og gav aldri WBA noen mulighet, noe som førte til at vi kunne dra tre poeng i land i kveld.

Dette lover bra for fortsettelsen. Nå blir det en landslagspause de neste to ukene, og neste kamp blir borte mot Sheff Utd den 16.okt.

Photo: Stoke City/ the Sentinel