Suppcup

Team O'Neilsen viser vei

Opprettet: man 06.06.2022 09:24 av Runar Kvernen

Stoke City er på vei opp. Det viste Team O'Neilsen i i Supportercupen i pinsen. Nær kvartfinale i turneringen, og seier i Crossbar Challenge. Dette vil nå O'Neill og hans team i klubben, og legger et mildt og vennlig press på oppkjøringen der borte....

Stoke gikk altså til topps, riktignok ikke i selve Supportercupen, men 5 av våre spillere herjet på Crossbar Challenge! Her var vi overlegne og vant foran 26 andre klubber/lag. Og hvilken premie! Vi får 10.000 kroner i supporter effekter vi kan lage via supporter.no - så det vil komme våre medlemmer til gode!

Også selve cupen ble en opptur.  Etter 0-0 mot Cheltenham ble vi runners-up i puljen og møtte fjorårs mester Ipswich i 8-dels finalen  Gutta kjempet som løver men måtte gi tapt 2-4 mot et meget godt og ungt lag. Uansett en fantastisk innsats av alle gutta.

I 2019 ble det tre knepne tap i innledningen. Men i 2022 er Stoke på vei opp, ingen tvil. Og med to trenere fra Stoke Citys system, vil det garantert bli erfaringsoverføring og bruk av tavle nede på Clayton.  

Her er laget, med antall mål med antall mål i parentes;

Henry Knight (2)

Henrik Prestegård (2)

Jørgen Alfredsen (2)

Adam Cookson (1)

Kaj-Arne Bjørnvik (1) keeper!

Steve Allen

Jan Hoseth

Erik Thingnes

Richard Prestegård

Suppcup

At vi hadde et bra lag, men var litt uheldig med trekningen kan enkelt forklares: Arsenal 2 som vant vår pulje, og som slo oss 4-2 gikk helt til finalen. Der tapte de mot Ipswich, som slo oss ut i 8-delsfinalen, også det med 4-2  

Takk til alle som brukte en hel dag av Pinseferien for å forsvare Stoke City på en fabelaktig måte!

SCSBN Management

Svein O'Neilsen

Rune Holden Lerbak