tickets

Tollgate tickets up front

Opprettet: tor 11.11.2021 14:58 av Runar Kvernen

Mange har alt bestilt tur til siste seriekamp, hjemme på bet365 lørdag 7. mai. En rask sjekk med Nye Tollgate viser at det nå bare er et par rom ledig igjen til denne helga. Men det er mulig å reise over og bli med på fellesturen likevel.

Tollgate kan også formidle at de har flere bookinger fra Norge nå fremover, og at det er no prob å bestille billetter til kamp gjennom hotellbestillingen. Men: Nytt regime og nye tider: De vil da ta betaling for akkurat kampbillettene up front, altså ved bestilling. Tidligere gikk det inn i oppgjøret på hotellet, men billettene er nå da løftet ut. Det er jo det samme som når man bestiller via klubben, og Ticket office der. 

Husk å merke bestilling til Tollgate med Stoke Norway, det er ferske ordninger dette her. Beruk følgende mail: info@tollgatehotel.co.uk

Skal du bo på et annet sted enn Tollgate under fellesturen, vil du kunne møte andre supportere, bli med på prematch og alt som skjer. Du kan også bestille kun billetter gjennom Tollgate, betale ved bestilling, og plukke opp disse på hotellet.

Men du kan også kontakte klubben direkte, spesielt når det gjelder billetter langt frem i tid, for eksempel fellesturen. Dette er satt opp fordi det har tatt noe tid og vært litt usikkerhet rundt det nye opplegget på Tollgate.

Da sender du en mail til: rob.pass@stokecityfc.com   Så avtaler du derfra.

Flere muligheter – dette skulle gå veien.