Tony

Tony Scholes steps down

Opprettet: tir 09.11.2021 18:13 av Runar Kvernen

Etter 17 år som toppsjef for Stoke City FC forlater Tony Scholes nå klubben. En jobb i Premier League systemet venter. Det har vært litt av en reise siden 2004.

Peter og John Coates roser selvsagt innsatsen,  som altså strekker seg over en «Waddington period of time». Eierne understreker at han alltid vil være velkommen tilbake som gjest på bet365 og i klubben for øvrig. Sammen med familien Coates har Scholes utgjort en stabilitet som få andre klubber kan vise maken til.

Opprykk til Premier League, 10 sesonger på toppnivå, Clayton Wood og Academy klasse 1, free away travels for fansen i år etter år, uendrede priser på sesongkort siden opprykket - og sosiale tiltak som Club 7 for barn. Alt dette kobles opp mot toppsjefens periode in charge.

Han har også vært opptatt av forholdet til abroad supporters, ikke minst norske fans. Helt oppriktig, og det har han vist ved henvendelser og i kontakt med supporterne på mange måter. Det er ikke så ofte en toppsjef i England deltar på supportertreff, som han har gjort på Tollgate.

Nå mener han tiden er inne for et skifte, han takker for reisen, vennskap og tilliten. Og det er nok en lettelse at avgangen skjer  med en klubb på vei opp. Scholes gikk ikke fri fra kritikken etter nedrykket, pengebruken under Mark Hughes og en famlete overgang og restart i Championship.

Men after all: Thanks Tony – and all the best from Norway!

Foto: Stoke City FC