Velkommen til ny nettside!

Velkommen til ny nettside

Opprettet: man 07.06.2021 10:43 av Runar Kvernen

Tiden går, men ikke alle løsninger består, like godt. Derfor har nå supporterklubben utviklet et ny nettside. Den vil forhåpentlig gi norske Stokefans enda bedre oversikt, og nytteverdi.

Ambisjonen er som før: Norske fans skal finne nyheter og relevant info, og menypunkter og linker hvor du selv kan hente ut det du trenger. Alt dette i en ny og bedre innpakning, litt mer rett på. Vi har også ryddet en del, alt er ikke like relevant nå som for noen år siden. Men vi tar selvsagt med historisk materiale, og menyer som vi vet er etterspurt av brukerne.  

Det åpner opp i Norge, England og mange andre land, med høyt press på pandemien… Det betyr også reiser og fotballturer, hvis den positive utviklingen fortsetter. Da må relevant info være på plass. Nå starter arbeidet med å oppdatere de ulike menypunktene, dette skal være ajour ved seriestart til høsten. Vi ser spesielt på videre utvikling av fanen Medlem, siden supporterklubben også får nytt system for dette til høsten. Forum blir med oss, men også her kan det bli en restart og bedre teknisk løsning.  Nettsiden vil altså bli justert ytterligere på flere måter fremover, selv om vi nå er LIVE. Det gir faktisk best resultat etter at hovedrigget er på plass.  

Nye stoke.no har en betydelig oppgradert teknologi, som gjør endringer og oppdateringer mye enklere enn før. Bilder og tekst tas bedre vare på, og kan håndteres mer dynamisk.

Nettsiden er testet ut på PC, nettbrett og mobil. Hvordan den fremstår hos deg, avhenger av hvilken plattform du er på – skjermstørrelse, hvilken nettleser du bruker – og eventuelle innstillinger du måtte ha. Vi håper og tror at det klaffer, for deg – og for alle! Prøv deg frem over litt tid.

Skulle du ha noen synspunkter på nettsiden, spørsmål - eller om du opplever noen tekniske eller visningsmessige utfordringer: Legg gjerne igjen en kommentar på face, eller send en mail. Vi tar med oss innspill, og eventuelle utfordringer vil adresseres.  

Det er Fortunaweb i Trondheim som har overtatt som vår nye nettpartner, etter anbefaling fra vår mangeårige leverandør Norweb. Vi takker av Norweb, og ser frem til et videre godt samarbeid med Fortunaweb.

Nye sesonger – med Nye stoke.no!

Runar Kvernen

runar.kvernen@gmail.com