Vi må få noe mer fra Nottingham

Vi må få noe mer fra Nottingham

Opprettet: ons 21.04.2021 08:06 av Runar Kvernen

To susere! Og flere store sjanser. Men er det ikke det ene – så er det – ja det andre. Stoke City sølte bort nok en omgang, og slapp til enkle baklengs. Hva blir det neste? Jo, Nottingham, lørdag.  

Kun tre serierunder gjenstår. Stoke tar turen til City Ground og Nottingham Forest. En klubb i krise, men erfarne Chris Houghton har greid å få den inn på noenlunde trygg grunn. Ingen jubelsesong, men sakte men sikkert har det blitt plukket nok poeng til at den gamle storheten trolig kan konsolidere for en ny sesomg i Championship. Men motivasjonen for ytterligere noen poeng er nok der…

Stoke må få mer enn nothing ut av denne matchen.

Stoke presterte å tape 2-3 hjemme mot Coventry. Det var jo nesten utrolig hvor lett Stoke slapp til et av de mer ordinære lagene i ligaen. Og at to flotte scoringer av Brown og Clucas ikke ga noen form for uttelling. Det var heller ikke blink med startoppstillingen, det var et søl og rot i pasningsspilet, kategori håpløst, i over en halv time. O’Neill måtte justere, og det gjorde han i pausen.

Vi må få noe mer fra Nottingham

Unge Norton falt ut, og Jordan Thompson mislyktes med det meste. Mikel inn, og fikk ro og styring på ballfordelingen, og Fletcher up front lagde bråk. Han burde scoret også. Powell litt mer sentralt, sum total bedre fremover. Men det glapp bakover. Heller ikke bare enkelt for unggutten Connor Taylor, som ble kastet inn på stopperplass. Chester måtte ut med skade etter 18 minutter, nå er også han ute for sesongen. Og bakerst var det nok et langskudd fra spiss vinkel som gikk inn forbi Gunn.

Stoke stiller lag lørdag. Nå er det viktig å dra med seg noe mer positivt enn det vi har sett i det siste. Og da er nok rotering, og gi flere sjansen og sånn, neppe det beste valget. Det er en åpen kamp dette også, og en solid opptreden vil hjelpe på moral, håp og tro. Størst av alt er resultatene. Intet tellende også mot Nottingham blir tungt, selv med en sesong som har raknet. Noe kan rettes opp.  

Nottingham Forest – Stoke City. Serierunde 44, lørdag. Kick off 16.00 norsk tid. Nok en gang stream ut via Stoke City+ Live-  til alle verdens folk og territorier. Det kan jo være at £7 endelig gir avkastning, men sikre kan vi ikke være. Match Center tilbyr gratis oppdateringer og rimelig radio.

Something from the game, please…!

Runar Kvernen

Foto: Pixabay/Stoke City Sentinel