Women

Women sikret kontrakten

Opprettet: ons 15.03.2023 16:07 av Runar Kvernen

Stoke City Women snudde bortekampen mot Boldmere og vant 2-1. Vertene innehar nest siste plass på tabellen, men slike kamper skal også håndteres. Det gjorde Lou Roberts mannskap, og dermed er i praksis kontrakten i National League North sikret. Naomi Bedeau (bildet) sørget for utligningen - og var kampens spiller for Stoke.  

Stoke er nå oppe på 6. plass på tabellen, med 23 poeng. Et par klubber rett bak har tre kamper til gode, og kan snike seg tettere på. Men viktigere, avstanden ned til nedrykk er nå på 13 poeng med fem kamper igjen i serien. Og alle de tre nederste, hvorav altså to rykker ned, har tapt fem på rad. Så her er det ingen vårjakt å snakke om. Neste match for Stoke er hjemme mot Fylde, som ligger akkurat over den berømte streken, med en skrekkelig resultatrekke. Med poeng eller seier her kan det være at også alle teoretiske muligheter for degradering er borte.

Stoke City kan da rette blikket fremover – som kjent skal det satses skikkelig på Women fremover. John Coates er på laget – og spillerne blir semi profesjonelle alt fra neste sesong. I tillegg til at apparatet og infrastruktur skal forbedres.

Her er link til tabellen

Foto: Stoke City FC